به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فریدون نوحی روز جمعه در حاشیه همایش آتروترومبوز که در هتل آزادی برگزار شد، افزود: خوشبختانه درحال حاضر بیماران قلبی برای تهیه دارو با پرداخت بخش قابل توجهی هزینه ها از جیب خود مشکل جدی ندارند زیرا تولیدات داخلی خوب است و به دلیل حساسیت و نگاه مثبت به داروهای قلبی از کیفیت خوبی نیز برخوردارند.
رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی ادامه داد: امیدواریم با توجه به برنامه ریزیهایی که در مسائل بهداشت و درمان کشور از سوی رئیس جمهور و وزیر بهداشت صورت گرفته است در آینده نزدیک شاهد حمایت حداکثری بیمه ها از داروهای بیماران قلبی و عروقی باشیم.
وی با اشاره به اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی در کشور کاهش یافته است تصریح کرد: این امر به دلیل زندگی در جوامع ماشینی به وجود آمده است. چرا که در گذشته فعالیتهای فیزیکی زیاد و تحرکهای کافی در اغلب افراد وجودداشت. اما زندگی ماشینی و کم تحرکی در حال حاضر به شیوع انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی دامن زده است.
نوحی هشدار داد: افرادی که بدون هیچگونه تحرکی ساعتها پشت رایانه یا میزکار می نشینند و در عین حال خوراکیهای خیلی چرب، شور و یا شیرین مصرف می کنند در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی قرار دارند.
وی افزود: اگر فردی چاق و مبتلا به دیابت باشد مصرف بیش از حد خوراکیهای مذکور گرفتاری ناشی از ابتلا به بیماریهای قلبی را دروی افزایش می دهد.