به گزارش خبرنگار مهر، داود ناصری امید ظهر چهارشنبه در بازدید از پروژه دو منظوره مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان پیرانشهر اظهار داشت: احیا بازسازی و نوسازی فضای آموزشی کمک شایانی بر فرآیند یادگیری و مهارت آموزی کارآموزان دارد به طوری که نتایج چگونگی محیط در میزان یادگیری آموزشهای مهارتی بیش از بیش بارز است.
وی ادامه داد: اهمیت دادن به فضاهای آموزشی و رعایت اصول و استانداردهای مربوط به آن در طراحی مراکز آموزشی نقش تعیین کننده ای بر یادگیری ، خلاقیت و استعداد کارآموزان دارد.
ناصری امید با اشاره به کمبود فضای آموزشی در برخی مراکز ، کمبود فضای آموزشی را یکی از مسائل موجود بر سر راه توسعه نظام مهارتی دانست و عنوان کرد: در هر نظام آموزشی، عوامل بسیاری با یکدیگر عمل میکنند تا فرایند یادگیری و پیشرفت تحصیلی خروجی اثر بخشی داشته باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی نیز در ادامه این بازدید گفت: پروژه مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای شهرستان پیرانشهر از مصوبات دورسوم سفر هیئت دولت به استان است که با مساحت ۳۲۹۲ متر مربع فضای آموزشی و اداری، و ۱۲ کارگاه تخصصی در حال احداث است.
جمشید اسعدی با اشاره به محدودیتهای اعتباری لازم در سال جاری افزود: با توجه کمبود اعتبارات لازم برای اجرای کامل پروژه ، پروژه مرکز تخصصی دو منظوره آموزش فنی و حرفه ای پیرانشهر به منظور تسریع در احداث و بهره برداری به دو فاز تقسیم گردید و امید است فاز اول آن تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار امیدواری کرد با مساعدت، همکاری و تعامل مسئولین سازمانی و استانی پروژه های در دست احداث مراکز آموزشی و ساختمان مرکز سنجش مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی بزودی به بهره برداری برسد.
نقش توسعه منابع انسانی در بهره وری نیروی انسانی حائز اهمیت است
مدیرکل امور اداری و منابع انسانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز ظهر چهارشنبه در نشستی با کارکنان مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای شهرستان پیرانشهر گفت: عمده ترین منبع استراتژیک هر سازمان منابع انسانی آن سازمان است و توسعه منابع انسانی نقش بسزایی در بهره وری نیروی انسانی آن سازمان و جامعه دارد.
علی ادامه داد: توسعه و ارتقای سطح علمی انسانی در شرایط فعلی که با تغییرات و فناوریهای جدید روبرو هستیم به عنوان یکی از عوامل کارایی هر سازمان به حساب میآید.
وی افزود: رشد دانش و مهارت کارکنان و ایجاد تغییر و تحول در انجام وظایف از جمله اموری است که سازمان را از دو بعد اقتصادی و اجتماعی یاری میرساند.
فروزش با اشاره به عوامل کارایی و اثربخشی در توسعه و ارتقای سطح علمی هر سازمان گفت: ساز و کاری که میتوان به وسیله آن به منابع انسانی اهمیت داد و از آن به عنوان یک سرمایه بیپایان و پایدار در جهت بهرهوری و پویایی سازمان بهره گرفت آموزش به منظور توسعه نیروی انسانی است.
مدیرکل امور اداری و منابع انسانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشوردراین نشست ضمن بررسی مسائل و مشکلات کارکنان و تأکید بر حل آنها اظهار داشت: اهتمام در رسیدگی به امور رفاهی کارکنان از جمله مواردی است مسئولین ارشد سازمان بر آن تاکید دارند.