فرماندار خلخال گفت: به دنبال بارش برف سنگین همراه با کولاک و یخبندان و ریزش بهمن، محور خلخال – پونل مسدود است و تا اطلاع ثانوی رفت و آمد از این محور امکان پذیر نیست.
فرماندار شهرستان خلخال دقایقی پیش در جریان بازدید از این محور برف گیر خلخال, پونل اظهار کرد: با توجه به ریزش بهمن در برخی از مسیر جاده خلخال, پونل و جلوگیری از برخی آسیب ها ما تردد در این محور را ممنوع کردیم تا بعد از رفع خطرات و آسیب های احتمالی بازگشایی صورت بگیرد.
هوشنگ محمدی اظهار کرد: باز نگه داشتن محورهای مواصلاتی خلخال به ویژه گردنه اسالم و پونل در ایام زمستان بسیار سخت است و راهداران تلاش می کنند تا به رغم بارش برف سنگین و کولاک این جاده ها را باز نگه دارند به طوری که رانندکان گذری می تواننده به جای محور خلخال – پونل از مسیر خلخال – اسالم و گردنه الماس تردد خود را انجام دهند که تردد در این محور نیز تنها با زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی امکان پذیر است.
وی از هموطنان خواست تا از مسافرت های غیرضرور به ویژه در محور خلخال به اسالم پرهیز کنند و با توجه به افزایش شدت باد و کولاک حتما با احتیاط رانندگی کنند تا آسیبی متوجه آنها نشود.
با فروکش کردن بارش برف در شهرهای مختلف به ویژه مرکز و جنوب استان اردبیل و افت ۲۰ درجه ای دما در خلخال و اردبیل امشب هموطنانمان یکی از سردترین شب های پاییزی را سپری می کنند که یخبندان و لغزندگی جاده ها نیز مشکلاتی را در تردد روزانه مردم به وجود آورده است.
در شهرستان گرمی و در محور اردبیل-گرمی ده ها خودروی گرفتار شده در برف و کولاک از مرگ نجات یافتند، امدادگران کوهستان در قالب ۲ اکیپ به این خودروها که در راه مانده بودند خدمات ارائه کرده و با توزیع طناب، زنجیز چرخ و کمک به بستن زنجیر چرخ خودروها و پذیرایی از سرنشینان خودروها با تغذیه خشک به صورت موقت آنها را اسکان دادند.
در حال حاضر علاوه بر مسدود شدن محور خلخال-پونل در محور اردبیل-سرچم، تقاطع سه راهی کورائیم-فاراب و گردنه اسالم کولاک همراه با برف و یخبندان گزارش شده که هموطنان باید مراقبت لازم را در این زمینه داشته باشند.