استاندار اردبیل گفت: بانکها در پرداخت تسهیلات مقاومسازی از آزار و اذیت روستاییان پرهیز کنند.
اردبیل نیوز: اکبر نیکزاد در جلسه شورای مسکن استان با اعلام این مطلب اظهار داشت: تا نیمه اردیبهشت ماه بانکهای عامل موظف هستند رقم ۱۳ درصد باقیمانده از سهمیه سال ۹۱ را با متقاضیان به مرحله عقد قرارداد برسانند تا در کنار جذب سهمیه سال گذشته مراحل جذب سهمیه ۸ هزار واحدی امسال نیز در بحث مقاومسازی فراهم آید.
وی با یادآوری اینکه در شهرستانهای نیر، کوثر، مشگینشهر و خلخال تمامی سهمیه مقاومسازی مسکن روستایی به مرحله عقد قرارداد رسیده است، خاطرنشان کرد: از سهمیه شهرستان گرمی ۲۰ مورد، بیلهسوار ۶۸ مورد، نمین ۹۵ مورد، اردبیل ۳۱۶ مورد و پارسآباد نیز ۱۹۶ مورد از سهمیه مقاومسازی مسکن روستایی سال ۹۱ باقی مانده است که هنوز بانکهای عامل نسبت به انعقاد قرارداد آنها اقدام نکردهاند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه عمده سهمیه باقی مانده مربوط به شعب بانک تجارت و سپه میباشد، یادآور شد: بانکهای عامل باید در پرداخت این تسهیلات سهلترین شیوه و روش را برگزینند و با دریافت سفته زنجیرهای از متقاضیان نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.
اعمال سلیقه در پرداخت تسهیلات قابل قبول نیست
نیکزاد در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد شدید از مدیریت بانک تجارت در پرداخت نکردن و به مرحله انعقاد قرارداد نرساندن سهمیه برخی از شهرستانها توسط شعب آن بانک در مناطق استان گفت: مدیریت این بانک باید زحمت متقبل شده و با سرکشی به شعبات شهرستانی در این زمینه دستور موکد صادر کند تا هر چه سریعتر تمام سهمیه ۵ هزار و ۶۸۰ واحدی مقاومسازی مسکن روستایی در سال ۹۱ به مرحله عقد قرارداد و سپس پرداخت در مراحل مختلف برسد.
این مسئول عنوان کرد: البته در کنار بانک تجارت که از سهمیه ۲ هزار و ۲۳۸ واحدی حدود یک هزار و ۶۵۱ مورد را به مرحله عقد قرارداد رسانده است از سهمیه بانک سپه هفت مورد، بانک ملی ۱۲۷ مورد، صادرات ۲۰ مورد و بانک ملت نیز ۲۳ مورد باقی مانده است که باید در ضربالعجل دو هفتهای این موضوع با همراهی فرمانداران، مدیران شهرستانی بنیاد مسکن و همچنین مدیران عامل بانکهای مربوطه برطرف شود.
رئیس شورای مسکن استان از بانکهای عامل خواست تا در پرداخت این تسهیلات از آزار و اذیت روستاییان پرهیز کنند و با انتخاب سادهترین شیوه آن هم سفته زنجیرهای نسبت به پرداخت تسهیلات و قبول پرونده متقاضیان اقدام لازم را انجام دهند و در صورت انصراف متقاضی هر چه سریعتر جایگزین وی مشخص شود.
نیکزاد افزود: با یک همت جمعی میتوان تا جلسه بعد که در نیمه اردیبهشت برگزار میشود این موضوع را جمعبندی کرده و ۱۳ درصد سهمیه باقیمانده سال ۹۱ را به مرحله عقد قرارداد رساند.
وی در پایان سخنان خود بیان داشت: تا پایان سال ۹۴ بر اساس هدفگذاریهای انجام شده باید کلیه واحدهای مسکونی روستایی نوساز شده باشد تا دغدغهای در زمینه کموام یا بیدوام بودن مسکن روستایی نداشته باشیم.
خبرگزاری فارس