»   فضای مجازی  »   آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی
۶ خرداد ۱۳۹۵ , ساعت ۱۱:۱۷

آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

امروزه شبکه‌های اجتماعی پیشرفت چشم‌گیری دارند و روزانه هزاران نفر اقدام به ثبت‌نام در این شبکه‌ها می‌کنند اما ممکن همین شبکه‌های اجتماعی برای افرادی خسته کننده باشه و دیگر علاقه ای به فعالیت در آن‌ها نداشته باشند به همین منظور آموزش حذف حساب کاربری از تلگرام را برایتان آماده کرده‌ایم.

آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام به همراه لینک حذف اکانت تلگرام فارسی برای در ايفون و اندروید

مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.

۱: ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید (روی لینک کلیک کنید)

۲: پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.

 

83554 721 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

 

۳: در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

 

83570 801 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

 

83562 893 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

 

۴: در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

 

83563 321 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

 

۵: در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

83557 538 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

۶: در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

83569 665 - آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام/لینک حذف اکانت تلگرام فارسی

 

توجه :

  • پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.
  • پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را
  • مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند. همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

آخرین مطالب این بخش فضای مجازی

محمدجواد شکوری مقدم بنیان‌گذار کلوب دات کام که سرویس‌های محبوب آپارات، فیلیمو و مهین بلاگ را نیز تأسیس کرده حالا خبر از تعطیلی کلوب دات کام داده است. این وبسایت 12 سال پیش با الگوبرداری از شبکه اجتماعی اورکات آغاز...
طراحی سایت رایگان با استفاده از گوگلسرویس Google Sites، خدمات میزبانی رایگان سایت گوگل برای کاربران است که در گام نخست، خدمات Yahoo Geocities را که شش سال پیش توسط یاهو عرضه شد، به یاد می‌آورد. البته این خدمات با...
چگونه میزان مصرف اینترنت اینستاگرام را کاهش دهیماگر شما از طریق اینترنت گوشی، به نرم افزار اینستاگرام زیاد متصل می شوید، قطعا از مصرف بالای حجم اینترنت در این شبکه اجتماعی شاکی هستید. اینستاگرام یکی از شبکه اجتماعی های پرمصرف...
در این نوشتار ۱۵ طریقه نوشتن ایمیل رسمی برای حرفه ای ها شرح داده می‌شوند. با ما همراه باشید...کارمندان عادیِ ایالات متحده حدودا یک‌چهارمِ کار هفتگی‌شان را صَرف بررسی، دریافت و ارسال صدها رایانامه (ایمیل) می‌کنند. ولی به گفته‌ی باربارا...


  • دانلود آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام روزای تاریک

    دانلود آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام روزای تاریک

    دانلود آهنگ جدید شهرام ناظری به نام برگ ریزان دانلود آهنگ جدید میلاد بابایی به نام اشتباه بود دانلود آهنگ جدید علیرضا طلیسچی به نام تو فکر میکنی کیه دانلود آهنگ جدید اشوان به نام منو دریاب
    جدیدترین ترانه ها
  • آخرین مطالب